TOKİ Sivas arsa kura çekimi sonucu 2023 I CANLI

TOKİ’nin İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa kura çekilişleri devam ediyor. Bugün Sivas Merkez İlk Evim 600 Müstakil Arsa Kurası çekiliyor. İşte Sivas TOKİ arsa kura çekimi sonucu isim listesi ve canlı yayını.

TOKİ Sivas arsa kura çekimi sonucu 2023 I CANLI

TOKİ Sivas arsa kura çekimi ne zaman, TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu, TOKİ Kütahya arsa ve iş yeri kura çekimi sonucu isim listesi açıklandı mı? Merak edilen sorular cevabını buldu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle TOKİ kura çekimi takvimi yeniden başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. İlk Evim, İlk Evim arsa ve İlk İş Yerim kuraları çekilmeye başladı.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan takvim doğrultusunda TOKİ arsa ve iş yeri kura çekilişleri 15 Mart’ta Konya ile start aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "İlk İş Yerim" için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, "250 alt sektörü harekete geçiren 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için kuraları çekmeye başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

TOKİ SİVAS ARSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUCU 2023

TOKİ arsa ve iş kuraları her il için tek tek yapılıyor. Sivas Merkez İlk Evim 600 Müstakil Arsa Kura çekimi sonucu isim listesi ve canlı yayınını bu sayfadan izleyebilirsiniz.

İşte TOKİ kura sonucu belirlenen bazı isimler:

toki-sivas-arsa-kura-cekimi-sonucu-2023-i-canli.jpg

toki-sivas-arsa-kura-cekimi-sonucu-2023-i-canli-001.jpg

TOKİ Sivas arsa kura kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin sorgulamasını yapmak için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Sivas Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.