Trafikte yol verme tartışması! Polise bıçakla saldırdı

Erzurum'da aracıyla seyir halindeki bir polis memuru, başka bir araç sürücüsü ile yol verme meselesi nedeniyle tartıştırmaya girdi. Sürücü araçta bulunan bıçakla polis memuruna saldırdı. Polis memuru, tabancayla havaya ateş ederek saldırganı uzaklaştırdı.

Trafikte yol verme tartışması! Polise bıçakla saldırdı

Erzurum'da trafikte yaşanan yol verme tartışmasında polis memurunu darbeden şahıs ve yanında bulunan zanlı gözaltına alındı.

Ailesiyle Erzurum-Ilıca yolunda aracıyla seyir halindeki bir polis memuru, 16 ASA 668 plakalı araç sürücüsü R.A. ile E80 kara yolunda yol verme meselesi nedeniyle tartıştırmaya girdi.

trafikte-yol-verme-tartismasi-polise-bicakla-saldirdi.jpg

Tartışma bir anda büyüdü ve R.A. araçta bulunan "sallama" diye tabir edilen bıçakla polis memuruna saldırdı. Polis memuru, bunun üzerine tabancayla havaya ateş ederek saldırganı uzaklaştırdı.

Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli R.A. ve araçta bulunan E.D. gözaltına alındı. Kolunda kırık ve çıkık bulunan polis memuru, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

trafikte-yol-verme-tartismasi-polise-bicakla-saldirdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.