TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Konya Selçuk 5 ödül kazandı

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri 5 dalda ödül kazandı.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Konya Selçuk 5 ödül kazandı

TRT’nin, üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yaptıkları çalışmalara katkıda bulunmak ve onları teşvik etmek amacıyla bu yıl 6’ncısını düzenlediği ve 79 üniversiteden öğrencilerin katıldığı “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. 

Ödül töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 56 yıl önce kurulan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun doğru, güvenilir ve halkın beklentileriyle uyumlu yayıncılık anlayışıyla Türkiye’nin adeta gözü kulağı olmaya devam ettiğini söyledi.

trt.jpg

“SALGIN SÜRECİNE RAĞMEN YARIŞMAMIZA 76 ÜNİVERSİTEDEN 790 BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ”

TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan ise Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı salgın şartlarına uygun önlemleri alarak gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Bu yıl 6’ncısını düzenledikleri yarışmanın her yıl daha geniş etki alanına ulaşarak yoluna devam ettiğini ifade eden Alcan, geleceğin medya dünyasını oluşturacak gençlerin kariyer planlarına ve mesleki birikimlerine destek olmayı sürdürdüklerini kaydetti. 

KONYA SELÇUK 5 DALDA ÖDÜLLE DÖNDÜ

Törende, 5 ana kategori ve 11 alt kategoride dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Konya’nın ünlü yerel sanatçısı Ahmet Özdemir’in hayatını belgeseline konu alan Sevim Can Erdal, kategorisinde birinci oldu. Radyo programı kategorisinde Döne Deliktaş ve Elif Erdem, öldürülen gazetecilerin hayatı ve çalışmalarını anlattığı eseriyle ikinci oldu.

Ömer Faruk Şenaslan ise radyo tiyatrosuna da yer verdiği programıyla üçüncülük ödülü aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.