Tünelde pancar yüklü TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Kastamonu ile Çankırı sınırında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nde pancar yüklü TIR’a arkadan çarpan lüks otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Tünelde pancar yüklü TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Kaza, Kastamonu-Ankara karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kastamonu istikametine seyir eden Türkeş Sezer Şimşek (31) idaresindeki 06 Z 1996 plakalı otomobil, Çankırı’dan yüklediği pancarları Kastamonu Şeker Fabrikası'na götüren M.B. idaresindeki 18 AAL 467 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle lüks otomobil kullanılamaz hale geldi, Türkeş Sezer Şimşek kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı fark etmeyen pancar yüklü TIR’ın sürücüsü M.B. ise tünelden çıktıktan sonra arka lastiklerden çıkan dumanı fark ederek durdu. Araçtan inen sürücü M.B., kontrol ettiği TIR’ın arkasında kaza belirtisi olduğunu fark etti.

tunelde-pancar-yuklu-tira-carpan-otomobilin-surucusu-oldu.jpg

İhbar sonrası olay yerine Kastamonu ve Çankırı’dan trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, tünel içerisinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Tek şeritli olarak trafik akışının sağlandığı yolda, pancar yüklü TIR ise güvenli bir noktaya çekildi.

tunelde-pancar-yuklu-tira-carpan-otomobilin-surucusu-oldu-001.jpg

tunelde-pancar-yuklu-tira-carpan-otomobilin-surucusu-oldu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.