Altın 6878.03
BIST 12433.5
Dolar 43.4879
Euro 51.3702
Sterlin 59.5906

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen hemşire hakkında yeni gelişme

Kahramanmaraş’ta 5 günlük bebek Deniz Esin'e şiddet uygulayarak bedensel ve zihinsel engelli kalmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan hemşire Hazel Dırık Bağrıyanık, Erzincan Yüksek Güvenlikli Cezaevine sevk edildi.

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen hemşire hakkında yeni gelişme

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; olay, Kahramanmaraş Sütçü İmam Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 2021 yılında meydana geldi.

Hemşire Hazel Dırık Bağrıyanık’ın Sema ve Abdullah Bozoklar çiftinin bebekleri Deniz Esin'e 5 günlükken şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkmış ve olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

turkiyenin-gundeminden-dusmeyen-hemsire-hakkinda-yeni-gelisme

Başlatılan yargılama sürecinde, Kahramanmaraş 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama kararı verilen hemşire Hazel Dırık Bağrıyanık, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi.

turkiyenin-gundeminden-dusmeyen-hemsire-hakkinda-yeni-gelisme

BAŞKA BİR BEBEĞE DAHA ŞİDDET UYGULAMIŞ

Devam eden dava kapsamında bilirkişi tarafından hastaneye ait güvenlik kamerası kayıtları tek tek incelendi. Yapılan incelemelerde, hemşire Hazel Dırık Bağrıyanık’a ait yeni bir şiddet görüntüsünün daha ortaya çıktığı bildirildi.

Görüntülerde, hemşirenin yatağa yatırdığı başka bir bebeğe tokat attığı anların yer aldığı öğrenildi. Söz konusu bebekle ilgili de savcılık tarafından ayrı bir soruşturma başlatıldı.

turkiyenin-gundeminden-dusmeyen-hemsire-hakkinda-yeni-gelisme

Öte yandan, hemşire Hazel Dırık Bağrıyanık avukatı aracılığıyla Kahramanmaraş 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, olay anlarına ait görüntülerle yapılan haberler ve sosyal medya paylaşımlarına erişim engeli talep ettiği ortaya çıktı. Mahkeme, yapılan başvuruyu değerlendirerek erişim engeli talebini reddetti.

turkiyenin-gundeminden-dusmeyen-hemsire-hakkinda-yeni-gelisme

Hemşire Hazel Dırık B., bugün sabah saatlerinde Erzincan Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi. Olayla ilgili adli sürecin çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.