Türkiye’yi ayağa kaldıran olaydaki öğretmenin savunması pes dedirtti

Aksaray Ortaköy’de 11 yaşındaki öğrencisini öldüresiye döven Ali Rıza Yücel, açığa alındı. Başsavcılığın hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istediği Yücel’in ifadesindeki savunması ise pes dedirtti.

Türkiye, iki gündür Aksaray Ortaköy’deki dayakçı öğretmeni konuşuyor.

Şehit Salih Aksu Ortaokulu’nda 11 yaşındaki öğrencisi T.K.’yi öldüresiye döven matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel açığa alındı.

T.K.’ye 10 gün iş göremez raporu verildi.

Başsavcılık, o öğretmen hakkında 1,5 yıla kadar hapis cezası istedi.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Sabah’ta yer alan habere göre; hakkındaki idari soruşturma da süren Yücel, ifadesinde, "Psikolojik rahatsızlığım var. O nedenle ilaç kullanıyorum. O gün ilaç kullanmayı unutmuşum. Bana hırsız dedi ve küfür etti. Ben de kendimi kaybetmişim. 1-2 tokat attım zannettim. Görüntüleri izleyince bunu nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Olay nedeniyle üzgünüm.” dedi.

 

 

BABA: EN AĞIR CEZAYI ALSIN

Dövülen öğrencinin babası Duran K. de yaptığı açıklamada, “Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Ne kadar çok ceza alırsa o kadar iyi olacak. Onun bir daha öğretmenlik yapmasını istemiyoruz. Biz ilk başta bir iki tokat attı zannetmiştik. Hata olabilir diye düşünmüştük. Ama görüntüleri izleyince şok geçirdik. Bu yapılanlar bir çocuğa değil büyük bir insana bile yapılmaz. Kendisi bile 1-2 tokat attım zannetmiştim meğer daha çok vurmuşum demiş. Çocuğumun durumu da iyiye gidiyor. Psikolojik destek almaya başladık. Devletimizin sağ olsun ilk günden beri yanımızda. Bundan sonrası yargının işi.” ifadelerini kullandı.

turkiyeyi-ayaga-kaldiran-olaydaki-ogretmenin-savunmasi-pes-dedirtti.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum