Tuzla TOKİ kura sonucu isim listesi 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında İstanbul Tuzla’da yapacağı sosyal konutlar için kura çekimi, diğer kategorisi ile sürüyor. İşte, İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi sonucu, isim listesi ve canlı yayını.

Tuzla TOKİ kura sonucu isim listesi 2023 I CANLI İZLE

İstanbul Tuzla TOKİ çekilişi ne zaman 2023, Tuzla TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi belli oldu mu? TOKİ İstanbul kurada çıkan isimler kimler, Tuzla TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi çıktı mı, İlk Evim İstanbul kura ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle verilen aranın ardından devam ediyor.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 28 Mart 2023 Salı günü İstanbul Tuzla ile devam ediyor. Şehit ailesi ailesi, engelli, emekli ve genç kategorilerindeki çekilişlerin tamamlanmasının ardından bütün kategorilerden kalanların da yer aldığı diğer kategorisinde kura çekimi yapılıyor.

TOKİ, İstanbul Tuzla’da 20 bin 920 konut yapacağını duyurmuştu.

TOKİ İSTANBUL TUZLA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Tuzla Viaport Marina Tuzla Belediyesi Etkinlik Çadırı’nda yapılan Tuzla TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

tuzla-toki-kura-sonucu-isim-listesi-2023-i-canli-izle.jpg

tuzla-toki-kura-sonucu-isim-listesi-2023-i-canli-izle-001.jpg

İlk Evim TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Tuzla Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.