Ünlü markanın salça fabrikasında mide bulandıran görüntüler

Bir tır şoförünün Manisa’daki ünlü bir salça fabrikasında kaydettiğini iddia ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Tarım Bakanlığı insan sağlığına aykırı şekilde üretim yapan işletmenin faaliyetlerini askıya aldı.

Ünlü markanın salça fabrikasında mide bulandıran görüntüler

Manisa’daki salça fabrikasına domates sevkiyatı yapan tır şoförü cep telefonu ile kaydettiği görüntüleri paylaştı.

Kötü koku nedeniyle burnunu kapatan şoför, tesisteki ölü fareyi ve fabrikaya getirilen domateslere boşaltma anında yapılan işlemi kaydetti.

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ, FAALİYETLERİ ASKIYA ALINDI

Manisa’da, ‘Ünlü’ markası adı altında salça üreten fabrikanın, hijyenik olmayan şartlarda üretim yaptığı tespit edildi, faaliyetleri durduruldu.

Konuyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “27 Eylül 2024 tarihinde bazı sosyal medya hesaplarında, uygun olmayan şartlarda salça üretimi yapan bir gıda işletmesine ilişkin paylaşılan video üzerine Bakanlığımız kontrol görevlilerince ilgili gıda işletmesinde yapılan kontrollerde işletmenin asgari hijyenik şartları taşımadığı tespit edilmiş ve faaliyetleri askıya alınmıştır. Tüketicilerimizin güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerimiz kararlılıkla ve titizlikle devam edecektir” ifadeleri yer aldı.

unlu-markanin-salca-fabrikasinda-mide-bulandiran-goruntuler.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.