Utanç verici olay! Enkaz altındaki vatandaşları arayıp dalga geçtiler

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem ile Türkiye yasa boğuldu. Ekipler, yaralıları kurtarmak için canla başla çalışıyor. Discord'da toplanan bir grup genç, enkaz altında mahsur kalan bir vatandaşı telefonla arayarak dalga geçti.

Utanç verici olay! Enkaz altındaki vatandaşları arayıp dalga geçtiler

Kahramanmaraş depremi Türkiye’yi yasa boğdu. 7,7 büyüklüğündeki depremde 10 ilde büyük yıkım meydana geldi.

1014 kişi hayatını kaybetti, binlerce yaralı var. Arama-Kurtarma ekipleri, enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak için canla başla mücadele ediyor. Bölgelerden sevindirici haberler de ardı ardına geliyor.

DALGA GEÇTİLER

Sesli sohbet uygulaması olan Discord'da toplanan bir grup genç, enkaz altında mahsur kalan bir vatandaşı kurtarma ekibindenmiş gibi davranarak dalga geçti. Sosyal medyada yayılan video, kısa sürede büyük tepkilere yol açarken ünlülerden de tepkiler yağdı.

Yaşanan deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşlar, kendilerine ulaşılması için telefon numaralarını sosyal medyada paylaştılar. Bir grup genç ise enkaz altında kalan vatandaşı arayarak kurtarma ekibindenmiş gibi dalga geçtiler.

Mahsur kalan vatandaşı telefonundan arayan kimliği belirsiz gencin vatandaşın konumunu öğrenip, “Bağırıyorum sesimi duyuyor musunuz? Islık çaldım” şeklinde dalga geçtiği video sosyal medyada yayınlandı.

Gençlerin gülüşmesi ise tepkilere neden oldu.

Gençlerden yardım isteyen vatandaşın ise videodaki son sözü "çok üşüyorum" oldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum