Üvey babasını sopayla öldürdü

Adana'da 14 yaşındaki bir çocuk, annesi ile tartışan üvey babası Yücel C.'yi (62), sopayla boğazına bastırarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan anne ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Üvey babasını sopayla öldürdü

Demirören Haber Ajansı’nda yer alan haberdeki iddiaya göre; olay, Adana’nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşandı.

4 çocuk annesi Elif C., 6 ay önce TIR şoförü Yücel C. ile evlendi. Çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle sürekli tartışmaya başladı. Son olarak 15 Mayıs gecesi çift arasında çıkan tartışma, Elif C. önceki evliliğinden 14 yaşındaki oğlu O.H.’nin de karışmasıyla kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında O.H., Yücel C’yi (62), sopayla boğazına bastırarak öldürdü.

Anne, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu.

ANNE İLE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine adrese gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Yücel Cihangir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Elif C. ile O.H.'y, gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda Cihangir'in boğulduğu sopa bahçede ele geçirildi. Cihangir’in cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'KAÇMAYI DÜŞÜNDÜM, PİŞMAN OLDUM'

Emniyete götürülen Elif C. ifadesinde, “Eşimle sürekli tartışıyorduk. Eve para getirmiyordu ve bizimle ilgilenmiyordu. Olay gecesi de tartışırken oğlum, Yücel’i sopayla boğarak öldürdü. Başta kaçmayı düşündüm ancak pişman olup, kendimi ihbar ettim" diye konuştu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Elif C. ile oğlu O.H., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yücel C’nin cenazesi ise otopsisinin ardından yakınları tarafından alınıp, Solaklı Mahallesi'nde toprağa verildi. Elif C. diğer 3 çocuğu ise devlet korumasına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.