Altın 5750.98
BIST 11007.37
Dolar 42.501
Euro 49.4714
Sterlin 56.6411

Uyuşturucu tacirlerine otoyolda suçüstü

Düzce'de narkotik polisleri otoyolda durdurdukları araçta 9 kilo 645 gram esrar maddesi yakaladı.

Uyuşturucu tacirlerine otoyolda suçüstü

Düzce Haber: İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik başlatılan soruşturma çerçevesinde bir ihbarı değerlendiren Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, TEM otoyolu Düzce kesiminde, Batman’dan İstanbul’a gitmekte olan aracı durdurdu. 

Araçta yapılan aramada 9 kilogram 645 gram esrar maddesi yakalandı. Ayrıca yapılan aramada suçtan kazanıldığı belirlenen bir miktarda para ele geçirildi. 

Araç içinde bulunan N.R. ve A.D. isimli şahıslar ise gözaltına alınarak Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.