Vicdanları sızlatan görüntü! Canlı yayın açan iki kız depremle alay edip gülüştü

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem Türkiye’yi yasa boğdu. İki genç kızın sosyal medyaya düşen görüntüleri yürekleri sızlattı. Depremle dalga geçen iki kişi, “Allah'ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle” diyerek dua etti.

Vicdanları sızlatan görüntü! Canlı yayın açan iki kız depremle alay edip gülüştü

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler büyük yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da çok sayıda bina yıkıldı.

TÜRKİYE YASA BOĞULDU

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde Türkiye yasa boğuldu. Ülke genelinde vatandaşlar, deprem mağdurları için harekete geçti, bir nebze de olsa yaraları sarmak için yardım noktalarına akın etti.

VİCDANLARI SIZLATTI

Deprem bölgelerinden bir yandan sevindiren bir yandan da hüzünlendiren haberler geliyor. Ancak sosyal medyaya düşen bu görüntü vicdanları sızlattı. Sosyal medyada canlı yayın açan iki genç kız depremle dalga geçip gülüp eğlendiler.

“ALLAH'IM SEN BU ÜLKEYE BİR DAHA DEPREM NASİP EYLE”

Genç kızlar, “Allah'ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine bir deprem olsun yerle bir olsun buralar.” şeklinde skandal sözler sarf etti. Videoda görünmeyen üçüncü bir kişi ise, “Şimdi ağlayacaklar, yapmayın kız” diyerek uzun süre gülüp kahkaha attılar.

TEPKİ YAĞDI

Videoya gören çok sayıda vatandaş tepki gösterdi. Görüntüleri izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları, İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve Jandarma'yı etiketleyerek harekete geçilmesini istedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum