Yanan evde karı-kocanın cesedi bulunmuştu! Katil zanlısı en yakınları çıktı

Sinop'ta yanan evde cesetleri bulunan Hayri (51) ve Fatma Danacı (48) çiftinin damatları Nevzat Ş. tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlının olaydan sonra kıyafet satın alıp üzerini değiştirdiği ve lokantada çorba içtiği belirlendi.

Yanan evde karı-kocanın cesedi bulunmuştu! Katil zanlısı en yakınları çıktı

Sinop Haber: Yangın, Dikmen ilçesi Şeyh Hüseyin köyü Demirci Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre; 51 yaşındaki Hayri Danacı ve 48 yaşındaki eşi Fatma Danacı'nın evinde yangın çıktığı ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahale ettiği yangında tamamen yanan evde yapılan incelemede, Hayri ve Fatma Danacı çiftinin cesedi bulundu.

Danacı çiftinin cenazeleri, incelemenin ardından Gerze Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan otopside çiftin bıçaklanarak öldürüldüğünü belirleyen ekipler, soruşturmayı derinleştirdi.

Gerze Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ev ve eve giden yol güzergahlarındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri damatları Nevzat Ş'nin, Danacı çiftinin evine gittiğini tespit etti.

GİYSİ SATIN ALIP, LOKANTADA ÇORBA İÇMİŞ

Olayın ardından Dikmen ilçesinde pazardan giysi alarak üzerini bir cami tuvaletinde değiştiren, ardından lokantada çorba içtikten sonra aracıyla Gerze ilçesindeki evine gittiği belirlenen Nevzat Ş, gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada, Nevzat Ş'nin olay günü ailevi ve maddi nedenlerden ötürü telefonda tartıştığı Danacı çiftinin evine gittiği ve burada da tartışma yaşandığı anlaşıldı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Danacı çiftini bıçaklayarak öldüren zanlının daha sonra evin içine kolonya dökerek yangın çıkardığı tespit edildi.

Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf eden Nevzat Ş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:İHA / DHA / AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.