Altın 5773.51
BIST 10952.41
Dolar 42.5113
Euro 49.5462
Sterlin 56.7659

Yaşlı annesine işkence edip eve kilitledi

Karaman'da akıl sağlığı yerinde olmadığı öne sürülen M.T., 78 yaşındaki annesini darp edip eve kilitledi. Komşuların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri adrese sevk edildi. Evden kendi imkanlarıyla çıkan kadın hastaneye kaldırıldı.

Yaşlı annesine işkence edip eve kilitledi

Olay, Karaman'ın Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi 372. Sokak'ta bulunan 2 katlı evin ikinci katında yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; akıl sağlığı yerinde olmadığı ileri sürülen M.T. (40), 78 yaşındaki annesi A.T.'yi darp ettikten sonra eve kilitleyip oradan ayrıldı.

Komşuların ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Evden kendi imkanlarıyla çıkan yaşlı kadın polis ekiplerine oğlunun kendisini darp ettiğini ve ardından evden kaçtığını anlattı.

Polisin yaşlı kadını huzurevine yerleştirme talebini ise yaşlı kadın "Ben ölürsem öleyim, onu uzaklaştırmanız yeter. Başka bir şey istemiyorum. Huzurevinde öleceğime kendi evimde öleyim" diyerek reddetti.

yasli-annesine-iskence-edip-eve-kilitledi.jpg

Polis ekipleri M.T.'yi yakalamak için çalışma başlatırken, darp edilen yaşlı kadın sağlık ekibinin yaptığı kontroller sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, yaşlı kadının oğlunun geçmişte 1 ay boyunca akıl hastanesinde tedavi gördüğü ve sonrasında çıktığı belirtildi.

yasli-annesine-iskence-edip-eve-kilitledi-001.jpg

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

yasli-annesine-iskence-edip-eve-kilitledi-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum