Yeni bir kadın cinayeti daha! Emine Aluç sokak ortasında öldürüldü
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde boşanma aşamasında olan Emine Aluç, eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Olay sırasında çiftin kız çocukları da saldırıda yaralandı.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen kadın cinayeti, ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Olay, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde yaşandı.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; M.A., boşanma aşamasında olduğu 45 yaşındaki eşi Emine Aluç’u sokak ortasında göğsünden ve boğazından bıçakladı. Saldırı sırasında çiftin yanlarında bulunan, isimleri henüz öğrenilemeyen kız çocukları da saldırgan tarafından elinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte çok sayıda polis sevk edildi. Ağır yaralanan Emine Aluç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şüpheli M.A.’nın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, şahsın yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Yaralanan çocukların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.