Yolcu otobüsü, TIR, panelvan çarpıştı, otoyolda trafik durdu
Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli Viyadükleri kesiminde yolcu otobüsü, TIR ve panelvanın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.
Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli Viyadükleri kesiminde sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada bir kişi yaralandı, ulaşımda kısa süreli aksama yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, otoyolun İstanbul istikametinde seyir halinde olan C.A. idaresindeki 44 AHG 684 plakalı yolcu otobüsü, F.K. yönetimindeki 80 DB 789 plakalı tır ve A.Y'nin kullandığı 34 GZK 273 plakalı panelvan, viyadükler mevkiinde çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle panelvan savrularak yan yattı, araç sürücüsü yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ile Karayolları görevlileri sevk edildi.

Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Anadolu Otoyolu’nun İstanbul yönünde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan kaldırılması ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.
Kaynak:Anadolu Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.