Yorgun mermi kurbanı liseli Büşra’dan geriye fotoğrafları kaldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde başına isabet eden yorgun mermi nedeniyle hayatını kaybeden Büşra Konyar’ın başında kalan mermi çekirdeği otopside alınacak. Çekirdek, zanlıyı da ele verecek.

Yorgun mermi kurbanı liseli Büşra’dan geriye fotoğrafları kaldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde başına yorgun mermi isabet eden 17 yaşındaki Hanife Büşra Konyar, Tokat Gaziosmanpaşa Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti.

6 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Konyar, başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Üniversite hastanesinden alınan genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kızını kaybeden baba İbrahim Konyar, hastane morgundan cenaze alınırken gözyaşlarına boğuldu.

Hafta sonu yapılan operasyonda genç kızın başından çıkarılamayan mermi çekirdeğinin otopside çıkarılması bekleniyor. Balistik incelemeye gönderilecek olan mermi çekirdeğinin hangi tabancadan atıldığı tespit edilecek.

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi.jpg

GENÇ KIZDAN GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI

Lise son sınıf öğrencisi Hanife Büşra Konyar’dan geriye okulunda ve ailesi ile çekildiği fotoğrafları kaldı. Kızını genç yaşta üzücü bir olay nedeni ile kaybeden İbrahim Konyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Haydi artık güzel kuzum, şakayı bırak artık herkes seni bekliyor. Sevindir artık Erbaa’yı, Tokat’ı tüm Türkiye’yi ne olur. Hadi benim meleğim” sözleri yürekleri dağladı.

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-001.jpg

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-002.jpg

OLAY

Tokat'ın Erbaa ilçesinde İbrahim-Nakşiye Konyar çiftinin 3 çocuğundan 17 yaşındaki Büşra Konyar, 31 Aralık 2020 tarihinde Hükümet Caddesi üzerinde yürürken başına yorgun mermi isabet etti. Genç kız, Tokat Gaziosmanpaşa Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Hafta sonu ameliyat edilen genç kızın başındaki mermi çıkartılamadı. Seyrantepe bölgesinden silah sesi duyulduğu ve boş arazide bir aracın görüldüğü bilgisi alan ekipler, olayın şüphelisini Ömer K'yi gözaltına aldı. Havaya ateş ettiğini kabul eden şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-003.jpgyorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-004.jpg

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-005.jpg

yorgun-mermi-kurbani-liseli-busradan-geriye-fotograflari-kaldi-006.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.