Yürek ısıtan görüntü! Namaz kılmak için girdiği camideki hareketi duygulandırdı

Çorum'da namaz kılmak için girdiği camide üşüyünce elektrikli ısıtıcıyı açan gencin, çıkarken panonun üzerine 10 TL bırakması izleyenlerin yüreğini ısıttı. Caminin imamı Yasin Şeker de notu gördüklerinde duygulandıklarını dile getirdi.

Yürek ısıtan görüntü! Namaz kılmak için girdiği camideki hareketi duygulandırdı

Çorum merkeze bağlı Güveçli köyünde namaz kılmak camiye gelen bir genç, ısınmak için elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Namazında ardından genç camide kullandığı elektrikli ısıtıcı için, panoya "Namaz kılarken ısıtıcı açtım" notu yazıp yanına 10 TL para bıraktı. Akşam namazı için camiye gelen din görevlisi Yasin Şeker notu ve parayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

"BU HAREKET BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDI"

Camideki güvenlik kameralarından olay anına ait görüntüleri izleyen Şeker, "14 Mart 2022 tarihinde ikindi namazını kıldık ve namazdan sonra eve geçtim. Akşam namazına geldiğimde bu videodaki kardeşimizin ısıtıcıyı kullanıp tahtaya not yazıp ve bir miktar parayı camimize bırakıp gittiğine şahit oldum. Güzel kardeşimizin bu yapmış olduğu davranış gerçekten beni çok etkiledi ve duygulandırdı. Rabbim böyle düşünceli kardeşlerimizin sayısını artırsın" ifadelerine yer verdi.

yurek-isitan-goruntu-namaz-kilmak-icin-girdigi-camideki-hareketi-duygulandirdi-001.jpg

yurek-isitan-goruntu-namaz-kilmak-icin-girdigi-camideki-hareketi-duygulandirdi.jpg

DUYGU DOLU ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı görüntülerde gencin namaz sırasında elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdığı görülüyor. Namazın ardından genç, camideki ilan panosuna yazı yazarak cüzdanından çıkarttığı parayı yanına bırakıyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.