Zanlının saklandığı eve giden polise saldırı: 2 polis yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde GBT sorgulaması yapan güvenlik görevlilerinden kaçan zanlıların peşine düşen polisler silahlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan 2 polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Zanlının saklandığı eve giden polise saldırı: 2 polis yaralı

Tekirdağ Haber: İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Olay, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Hıdırağa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede GBT sorgulaması yapan polis ekiplerinden kaçan bir şahıs, bir eve saklandı. Bunun üzerine eve giden polis ekiplerinin üzerine ateş açıldı. 

O sırada olay yerinden bulunan 2 polisten biri sırtından diğeri ise müdahale sırasında elinden yaralandı. Şüpheli şahısların yakalanması için bölgeye takviye ekipleri istenirken, yaralı 2 polis ise kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüpheli şahısların yakalanması için çalışmasını sürdürürken, yaralanan 2 polisin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

zanlinin-saklandigi-eve-giden-polise-saldiri-2-polis-yarali.jpg

zanlinin-saklandigi-eve-giden-polise-saldiri-2-polis-yarali-001.jpg

"İKİ GÜN ÖNCE YİNE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ"

Ayrıca bayramın 3. gününde de Çerkezköy ilçesinde çocuklara şeker dağıtan polis ekiplerine yönelik silahlı saldırı düzenlenmişti. Olayda yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.