Üreticiye don şoku! Muhabir gibi anlattı: Uzaylılar gelmiş sanırım

Adanalı çiftçi, sabah bahçesine geldiğinde tüm mahsulü donmuş halde buldu ve yaşananları muhabir gibi anlattı. İşte o ilginç anlar.

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Acarmantaş mahallesinde ejder meyvesi üretimi yapan Mustafa Akçoban'ın ejder meyvesi bahçesi ilçede yaşanan don olayından etkilendi. Adanalı çiftçi, sabah bahçesine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşırıp kaldı.

MUHABİR GİBİ ANLATTI

İlçede dün akşam yaşanan don olayında Mustafa Akçoban'ın ektiği ejder meyveleri donarak dallarında buz sarkıtları oluştu. Bahçede gece tedbir almasına karşın sabah bahçesine geldiğinde ürünlerinde buz sarkıtlarını gören Mustafa Akçoban, yaşadıklarını muhabir gibi buz sarkıtından yaptığı mikrofon ile aktarmaya başladı.

"UZAYLILAR GELMİŞ SANIRIM"

Ejder meyveleri arasında cep telefonu ile çekim yapan Mustafa Akçoban buzul çağında gibiyiz diyerek "Sevgili seyirciler Acarmantaş köyündeyiz. Dün gece yaşanan 'don' olayından sonra bahçemizi ziyaret edelim dedik. Sabah geldik. Bir milyon önce buzul çağında olduğumuzu gördük. Şu anda ejder meyvesi bahçesi içindeyiz. . Gördüklerimize inanamadık. 1 metre, 45 santimetre sarkıtları oluşmuş. Sanırım bu dünyaya ait değil sanırım. Burası dünyaya ait değil. Uzaylılar gelmiş sanırım" dediği anlar an ve an kaydedildi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar