4 kişilik aile dünyayı böyle dolaşıyor! Konya'da mola verdiler

Fransa'dan özel bisikletleriyle dünya turuna çıkan 4 kişilik Fransız aile, kilometrelerce pedal çevirdikten sonra geldikleri Konya'nın Beyşehir ilçesinde mola verdi.

4 kişilik aile dünyayı böyle dolaşıyor! Konya'da mola verdiler

Fransız David-Vanina Berhocoirioin (39) çifti, 6 yaşındaki kızları Charlie ve 2 yaşındaki oğulları Martin'le birlikte yaklaşık bir yıl önce bisikletleriyle dünya turuna çıktı. Avrupa'nın pek çok ülkesini geçerek Türkiye'ye gelen aile fertleri, Beyşehir'de iki gün konakladı.

b2-001.jpg

Aile fertleri Beyşehir Öğretmenevi'nde konuk edildi.

b3-001.jpg

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı'nın eşliğinde önce tarihi Eşrefoğlu Camisi'ni ziyaret eden, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi'ni de gezen aile, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık'ın davetiyle Huğlu Mahallesi'ni de ziyaret etti, silah fabrikasını gezdi. 

b4-001.jpg

Beyşehir'de tatlı su sazanı da ikram edilen aile fertleri, BSA kanalı kıyısında martıları ekmekle beslerken ilçeye ve yöre insanının misafirperverliğine hayran kaldığını dile getirdi.

b5.jpg

Beyşehir'de iki gün mola veren Fransız aile, tura kaldıkları yerden devam edebilmek için ilçe merkezinden ayrılarak Kapadokya bölgesine doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.