Ailesini ziyarete gitti, testi pozitif çıkınca 42 kişi karantinaya alındı

Gaziantep’te ailesini ziyarete giden fabrika işçisinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Çalışma yapan ekipler 6 hanede bulunan toplam 42 kişi için karantina kararı aldı.

Ailesini ziyarete gitti, testi pozitif çıkınca 42 kişi karantinaya alındı

İddiaya göre; Gaziantep’in Kurbanbaba Mahallesi'nde ikamet eden ve çalıştığı fabrikadan yıllık çıkan Suphi K, ailesinin yaşadığı İslahiye ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesine gitti.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte annesi ve babasını ziyaret eden işçi, rahatsızlanarak kaldırıldığı İslahiye Devlet Hastanesinde yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca tedavi altına alındı.

İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İslahiye İlçe Sağlık Müdürlüğü doktor ve hemşirelerden oluşan filyasyon ekibinin yaptığı çalışmada Suphi K'nin aynı mahallede bulunan 6 hane ile temas ettiği belirlendi.

Ekipler tarafından "Covid-19 salgını sebebiyle bu ev karantina altına alınmıştır" yazılı notun asıldığı evlerde yaşayan 42 kişi evlerinde karantinaya alındı.

Dezenfekte çalışmasının yapıldığı mahallede karantinada bulunan kişilerin dışarı çıkmamaları ve kimseyle temas kurmamaları için uyarılırken, ihtiyaçlarının ise Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından karşılanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.