Başkan da şaşırdı! 3 kardeş aynı anda nikah masasına oturdu

Giresun’da 3 erkek kardeş aynı andan nikah masasına oturdu. Çiftlerin nikahını ise Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kıydı.

Başkan da şaşırdı! 3 kardeş aynı anda nikah masasına oturdu

Giresun'un Dereli ilçesi Kuşluhan Mahallesi sakinlerinden Selami, Murat ve Sinan Saray kardeşler, aynı anda hayatlarını en önemli imzasını attı.

2 yılı aşkın süredir birlikte oldukları kız arkadaşları Kübra Cömert, Serap Yıldırım ve Sevda Yıldız ile aynı anda nikah masasına oturan 3 kardeş, törene katılanlara ilginç bir deneyim yaşattı.

Gençlerin nikahını kıyan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de karşılaştığı durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Köse, “Daha önce eşi benzeri olan bir durum mu bilemiyorum ama bu nikahı kıyma şerefini bana lütfettikleri için heyecanlandım ve koşarak buraya geldim.” dedi.

baskan-da-sasirdi-3-kardes-ayni-anda-nikah-masasina-oturdu.jpg

NİKAH SONRASI 3 KARDEŞ ANNELERİNİN KUCAĞINA OTURDU

Nikah sonrası tekerlekli sandalyede oturan annelerinin kucağına oturarak fotoğraf çektiren üç kardeş, duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldular.

baskan-da-sasirdi-3-kardes-ayni-anda-nikah-masasina-oturdu-001.jpg

"TÜM AİLEYİ BİR ARAYA GETİRDİK"

Abileriyle birlikte evlenen en küçük kardeş Sinan Saray, "Aile büyüklerimiz bizim sürekli düğünlerimizi bir arada yapmamızı istiyorlardı. Biz de birlikte nikâh kıyarak, akrabalarımızı ve dostlarımızı bir araya getirdik" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.