Başkan Tutal kınalı kuzularla bir araya geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/4 tertip gençlerle yemekte bir araya geldi. Başkan Tutal, birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Başkan Tutal kınalı kuzularla bir araya geldi

Adile Baysal Kültürevinde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca ve Askerlik Şube Başkanı Per. Asteğmen Salih Temiz de katıldı.

Vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarihte eğlenerek ve gülerek adeta düğün havası içerinde evlatlarını askere gönderen bir millet yoktur. Bu bizim asaletimizden kaynaklanan bir durum. Bu yollardan hepimiz geçtik. Sizler de geçeceksiniz. Rabbim hepinize güle oynaya gidip, aynı şekilde dönmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

“Her Müslüman erkeği asker doğar, asker gibi yaşar ve gerekirse ölür” diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan, "Sizler kutsal bir vazife için görev başına gidiyorsunuz. Bu görevinizde size başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, sizin için çok farklı bir deneyim olacak bu. Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Vatan, bayrak nedir bunu orada görecek, yaşayacak ve anlayacaksınız. Sizin geleceğe yönelik yaşantınızda önemli bir deneyim olarak önemli bir kilometre taşı olacaktır. Askerlik görevinizde rabbim sizi korusun, yardımcınız olsun. Belediye Başkanımıza böyle bir programda bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.