Bir 'şahinci' haberi: Asgari ücretli işçi 12 bin liraya aldığı aracın modifiyesi için 90 bin lira harcadı

Şahin marka otomobil tutkusu sınır tanımıyor. Bir fabrikada asgari ücretle çalışan işçi 12 bin liraya aldığı aracın modifiyesi için 90 bin lira harcadı.

Bir 'şahinci' haberi: Asgari ücretli işçi 12 bin liraya aldığı aracın modifiyesi için 90 bin lira harcadı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir fabrikada asgari ücretle çalışan Ali Rıza Altunbay (25), 12 bin TL’ye aldığı aracı 90 bin TL harcayarak modifiye etti. 

İnegöl'de yaşayan Ali Rıza Altunbay, 12 bin liraya aldığı Şahin marka aracını baştan aşağıya yeniledi. Altunbay, ses sisteminden, jantlarına kadar en ince ayrıntısına kadar yenilediği aracına 90 bin lira harcadı. Asgari ücretle bir fabrikada çalıştığını belirten Ali Rıza Altunbay, "Aileme çok teşekkür ediyorum. Onların moral desteği ile bu aracımı yaptım. Bir arkadaştan aracı aldım. Bakımsız ve kullanılmayan araçtı. Sonrasında aracımı baştan aşağı yeniledim. Motor kısmından tutun boyasına kadar her tarafı yenilendi. 40 bin lira değerinde ses sistemi monte ettirdim. 12 bin TL’ye almıştım aracımı. Şu ana kadar 90 bin TL harcama yaptım” dedi.

PAHA BİÇİLMEZ

Aracın 100 bin TL’ye mal olduğunu ifade eden Altunbay "Gönlümde değeri paha biçilmez. Değeri 100 bin TL’nin üzerindedir. Satmayı düşünmüyorum. En büyük destekçim eşim. Eşim, ‘Nasıl mutlu oluyorsan, ne yapmak istiyorsan, yapabilirsin’ dedi. Sabahlara kadar aracımın başında durduğum zamanlar oldu. Allah eşimden razı olsun" diye konuştu.

5 KİŞİYLE GEZİYOR GİBİYİM

Aracına monte ettiği cihaz ve malzemeler nedeniyle ağırlığının da arttığını aktaran Altunbay, "Yeni donanımlarla beraber, aracımın ağırlığı 500 kilo arttı. Benzin deposunu sökmek zorunda kaldım donanımlar için. LPG ile çalışıyor. Ona gözüm gibi bakıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.