Duvara kumbara yapıp 1 yıl para biriktirdi! İzleyen herkes aynı soruyu soruyor

Antalya'da evinin içinde alçıpandan yaptığı duvarı para atabilecek kadar kesen ve arkasını boş bırakan ev sahibi, 1 yılda 2 bin 338 lira para biriktirdi. Duvarın kırılıp paranın çıkarılmasının maliyeti ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Duvara kumbara yapıp 1 yıl para biriktirdi! İzleyen herkes aynı soruyu soruyor

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan Hakan Korkmaz, evinin bir odasının duvarına 3 santim genişliğinde delik açtı. Bir yıl boyunca eline geçen madeni ve bozuk kağıt paraları buraya dolduran Korkmaz, kumbarayı boşalttığı anları kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

DUVARI ÇEKİÇLE KIRIP PARALARI ÇIKARDI

Duvarın üzerinde bozuk ve kağıt para girebilecek kadar kesik bırakan ev sahibi, eline aldığı bir çekiçle enlemesine kestiği alanın arkasına denk gelen bölümünü çekiçle kırdı. Elini içeri sokabilecek kadar alanı kıran Korkmaz, daha sonra duvarın arkasındaki madeni ve kağıt paralara ulaştı.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Duvarın arkasındaki paraların bir plastik sepete boşaltılması da ev sahibi tarafından kaydedildi. Duvarı çekiçle kırdığı anları, içerdeki paralar ve parayı plastik sepete boşalttığı anları cep telefonuyla çekip sosyal medyada paylaşan Hakan Korkmaz’ın, duvardan kumbarası çok sayıda beğeni aldı. Kumbara yaptığı duvarı kırıp parayı çıkarmasının maliyeti ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.