Altın 5768.686
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5697
Sterlin 56.7521

Gelinliğini giydi, traktörün direksiyonuna geçti

Kastamonu’da dünyaevine giren çiftçi çift, gelin arabası için traktörü tercih etti. Çiftin arkadaşlarının da traktörleriyle düğün konvoyu oluşturduğu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gelinliğini giydi, traktörün direksiyonuna geçti

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Afşar köyünde çiftçilik yapan Yusuf Koca ve Elifnur Eroğlu, düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi. Çift düğün öncesi, düğün arabası olarak traktörlerini kullanmaya karar verdi.

Traktörü süsleyen çift, daha sonra köyde traktörle dolaştı. Çiftin arkadaşları da konvoya traktörlerle katıldı. Gelin Elifnur Eroğlu’nun direksiyon başına geçmesi ise renkli görüntülere sahne oldu. Sosyal medyada paylaşılan traktörlü düğün konvoyu görüntüleri büyük ilgili gördü.

gelinligini-giydi-traktorun-direksiyonuna-gecti.jpg

Farkındalık oluşturmak için böyle bir konvoy düzenlediklerini ifade eden Yusuf Koca, "Düğünümüz öncesinde traktörlerimizle konvoy düzenledik. Çiftçi arkadaşlarımızla farkındalık oluşturmak istedik. Çiftçiyiz ve mutluyuz. Traktör konvoyumuzla ilgili sosyal medyada yaptığımız paylaşımlar ise çok fazla ilgili gördü" dedi.

gelinligini-giydi-traktorun-direksiyonuna-gecti-002.jpg

gelinligini-giydi-traktorun-direksiyonuna-gecti-003.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.