İki kez hastaneden kaçan genç, arkadaşının evinde bulundu

Manavgat-Alanya kara yolu Konya kavşağında yatarken bulunan ve götürüldüğü hastaneden kaçan genç, polis ekiplerince arkadaşının evinde bulundu.

İki kez hastaneden kaçan genç, arkadaşının evinde bulundu

Geçtiğimiz gün vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren jandarma ve 112 ekipleri, Manavgat-Alanya D-400 kara yolu Konya kavşağında hareketsiz vaziyette yatan bir kişiyi buldu.

Damar yolu açık olan kişi, koronavirüs olma ihtimaline karşı gerekli önlemleri alan sağlık ekiplerince Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü.

Ayakta durmakta güçlük çektiği, kendisine uzatılan maske ve eldivenleri sağlık görevlilerinin yardımıyla taktığı gözlenen kişi, Manavgat Devlet Hastanesi’nde tomografiye gönderildiği sırada kaçtı.

ARKADAŞININ EVİNDE ÇIKTI

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, isminin Abdurrahman İlker T. olduğunu belirlediği kişiyi, dün akşam Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde buldu.

Yaşadığı olayların büyük bölümünü hatırlamadığını, hastanede tomografi çektirmesinin istendiğini, bir gün önce başka bir hastanede tomografi çektirdiğini ve 2 gün arka arkaya çektirmesinin sakıncalı olacağını düşünerek hastaneden kaçtığını belirten Abdurrahman İlker T. yeniden hastaneye getirildi.

Gencin koronavirüs test sonucunun negatif çıktığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.