İngiltere Vizesi Almak Artık Kolay Mı?

İngiltere'ye seyahat etmek isteyen herkes, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ülkeleri için de geçerli olan İngiltere vizesi için başvurmalıdır.

İngiltere Vizesi Almak Artık Kolay Mı?

İngiltere'ye seyahat etmek isteyen herkes, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ülkeleri için de geçerli olan İngiltere vizesi için başvurmalıdır. İngiltere vizelerinin zamanı ve başvuru prosedürleri vize türüne göre değişmekle birlikte en sık kullanılan kategori standart ziyaretçi vizesidir. 6 ay için olan, 2 yıl için olan, 5 yıl için olan ve 10 yıl için olan vize başvurusu yapabilirsiniz. İngiltere vize başvuru süreci doğru yönetilmezse vize almakta problem yaşayabilirsiniz.

Doğru vize kategorisi için doğru evraklar ile başvuru yapmanız çok önemlidir. İngiltere vizesi ücreti, vize için hazırlanmak için gerekli belgeler ve doldurulacak başvuru formunun içeriği vize türüne göre değişmektedir. Vize için başvuruyu gerekli mecralara yapmadan önce evraklarınızın tam olarak hazır olduğundan ve doğru vize kategorisine başvurduğunuzdan emin olmalısınız. Birleşik Krallık'a seyahat eden tüm vize için başvuru sahipleri, biyometrik veri beyannamesi sunmak için İngiliz Konsolosluğu tarafından onaylanan başvuru bölgelerinden birine elektronik olarak tamamlanmış prosedürleri takip etmelidir. Başvuru sahipleri; nerede yaşıyor olursalar olsunlar, başvuruyu kendilerine en yakın olan İngiltere Vize Başvuru Merkezi aracılığıyla tamamlayabilirler.

Birleşik Krallık vize başvuruları yalnızca, Birleşik Krallık Konsolosluğunun başvurunun biyometrisini ve alınmasını dışarıdan sağladığı TLScontact'a yapıldığından, Birleşik Krallık vize başvuru sürecini tamamlamak isteyen herkesin İngiltere Vize Merkezi tarafından bireysel olarak ve organize edilmesi gerekmektedir.

İngiltere Vizesi Almak Hakkında Kısa Bilgiler

Hiçbir Visa Merkezi şubesi telefon, e-posta veya SMS yoluyla tavsiye için ücret talep etmez. Bu tür dolandırıcılıklara karşı tedbirli olmanız gerekmektedir. İngiltere Vizesi ücretleri için gerekli evrakların listesini görmek için konsoloslukların sayfasına gidebilir veya İngiltere Vize Uzmanından vize evraklarını ücretsiz olarak talep edebilirsiniz. Belgeleriniz uzmanlar tarafından kontrol edilerek konsolosluk gerekliliklerine uygunluğu onaylanacak, başvurunuz doldurulacak ve başvurunuzun tüm adımları eğer ki isterseniz bir danışmanlık merkezi tarafından tamamlanacaktır.

Başvurunuz hazırlandıktan sonra İngiltere Konsolosluğu onaylı bir Vize Başvuru Merkezi aracılığıyla randevu ayarlanacak ve randevunuz tarihinde başvurunuz temsilcimize teslim edilecektir. Vize Merkezi, yılların tecrübesiyle vize başvuru sahiplerini seyahat amaçlarına en uygun vize kategorisine yönlendirmekte ve vize türüne göre gerekli başvuru belgeleri ve işlem adımları konusunda danışmanlık yapmaktadır.

Vize Merkezi, karmaşık vize başvuru sürecini tamamlamanızı ve Birleşik Krallık vizenizi mümkün olan en kısa sürede almanız için doğru yönlendirmeyi izlemenizi kolaylaştırır. İngiltere Vizesi almak için Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan Vize Merkezi en iyi çözüm ortağıdır. Profesyonel kadromuz tüm Türkiye şehirlerinden İngiltere vize başvurularına yardımcı olmaktadır. İşlem sırasında doğrudan size en yakın Vize Merkezi şubesine gidebilir ve belgelerinizi teslim edebilirsiniz.

Ayrıca İngiltere Vizesi Merkezi tüm eyaletlerden posta yoluyla vize başvuru evraklarını kabul etmektedir. İngiltere vize kategorisinin belirlenmesi, kategorisi için gerekli vize evraklarının hazırlanması ve doğrulanması, kategorisine uyan vize başvuru formlarının doldurulması, vize başvurusunun hazırlanması, pasaportların işlem sırasında takibi önemli işler arasındadır. Bir Vize Merkezine bu işlerinizin sorumluluğunu teslim edebilirsiniz.

İngiltere vizelerinin alınması en zor olanlardan biri olduğu biliniyor, ancak gereklilikler yerine getirildiğinde ve doğru belgelerle birlikte doğru vize türü için başvurulduğunda, vize onayı almak o kadar da zor değildir. Bu işi yapabilmeniz için çok sıkı bir araştırma gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.