Konya, gülen yüzlü kızı Sevde’yi kaybetti

Konya Ereğli’de yaşayan ve 1 yaşındayken beyninde tümör olduğu tespit edilen 19 yaşındaki Sevde Ömeroğlu, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Sevde, hayattayken kendisine “Ne yapmak istiyorsun?” diye soranları, “Yaşamak istiyorum” cevabıyla duygulandırmıştı.

Konya, gülen yüzlü kızı Sevde’yi kaybetti

1 yaşındayken ağır bir nöbet geçiren Sevde Ömeroğlu’nun yapılan kontrolleri sonucunda beyninde kötü huylu tümör olduğu tespit edildi.

O dönemden beri sürekli tedavi gören ve eğitimini sürdüremeyen Sevde Ömeroğlu, bu süreçte 10 kez beyin ameliyatı geçirdi.

Durumu ağırlaşan Sevde, ailesi tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 gündür yoğun bakımda tedavi gören Ömeroğlu’ndan, bu sabah acı haber geldi.

konya-gulen-yuzlu-kizi-sevdeyi-kaybetti.jpg

ÜNLÜLERDE DESTEK OLMUŞTU

2017 yılında 100 bin TL ameliyat parası istenmesinin ardından Sevde Ömeroğlu'nun ailesi yardım kampanyası başlatmıştı. Acun Ilıcalı, Barş Arduç gibi isimler de Sevde için moral videoları çekip paylaşım yapmıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman da Sevde'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek Fenerbahçe forması hediye etmişti.

konya-gulen-yuzlu-kizi-sevdeyi-kaybetti-001.jpg

“YAŞAMAK İSTİYORUM” CEVABI DUYGULANDIRMIŞTI

Çevresine hep gülen ve hastalığında bile herkese moral vermeye çalışan Sevde Ömeroğlu, hayattayken kendisine, “Ne yapmak istiyorsun?” diye soranlara, “Yaşamak istiyorum. Okuluma devam etmek istiyorum” diye cevap vermiş ve duygulandırmıştı.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Vefatıyla bütün sevenlerini hüzne boğan Sevde Ömeroğlu’nun cenazesi, yarın Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verilecek.

konya-gulen-yuzlu-kizi-sevdeyi-kaybetti-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum