Konya'da 112 çalışanları 'Paşa' için gözyaşı döktü

Konya’nın Seydişehir ilçesinde görevli 112 acil yardım ambulansı bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışırken 'Paşa' isimli köpeğe çarptı. Ambulans içindeki hastayı hastaneye yetiştiren sağlık çalışanları yeniden döndükleri kaza yerinde 'Paşa'ya müdahale etti.

Konya'da 112 çalışanları 'Paşa' için gözyaşı döktü

Edinilen bilgilere göre, Seydişehir ilçesinde görevli acil sağlık hizmeti çalışanları Paramedik görevlisi Neslihan Tuncel (29), ATT görevlisi Hayrinisa Çağşak (24) ve sürücü Yasin Uğurlu (34), yüksek ateş ve karın ağrısı olan 30 yaşındaki Erol Öztürk'ü hastaneye götürmek için ambulansa aldı.

Hastaneye doğru yola çıkan ambulans aniden yola çıkan bir köpeğe çarptı. Ambulanstaki hastayı yetiştirmek için yoluna devam eden sağlık çalışanları Seydişehir Devlet Hastanesi'nin ardından vakit kaybetmeden kaza yerine geri döndü. İsminin 'Paşa' olduğu öğrenilen köpeğe müdahale eden sağlık çalışanları daha sonra yaralı köpeği olay yerine çağrılan veterinere teslim etti. 

Bu sırada ambulans görevlileri gözyaşlarına hakim olamadı. Veteriner kliniğine kaldırılan 'Paşa', yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.