Konya’da engelli çiftin elektrikli motosikleti, aldıkları gün çalındı! Şimdi yüzleri gülüyor

Konya’da yaşayan bedensel engelli çiftin 11 bin liraya aldıkları elektrikli motosikletleri, aldıkları günün gecesinde çalındı. Bir gün sonra sosyal medyada satılığa çıkartıldığını gören çift, şimdi motosikletlerine kavuştu ve yüzleri gülüyor.

Konya’da engelli çiftin elektrikli motosikleti, aldıkları gün çalındı! Şimdi yüzleri gülüyor

Merkez Karatay ilçesinde yaşayan bedensel engelli Havva Nur ve Mehmet Bilir çifti, 24 Ocak'ta, 11 bin liraya engelli kişilerin kullanmasına uygun olan elektrikli motosiklet satın aldı.

ALDIKLARI GÜN ÇALINDI

Çiftin evlerinin önüne park ettikleri motosiklet, aynı gün gece yarısı çalındı. Hırsızlık olayını fark edip polise bildiren çift, 25 Ocak'ta Karapınar ilçesinde oturan İhsan Y'nin çalınan motosikleti sosyal paylaşım sitelerinde satışa çıkardığını gördü. Bunun üzerine çift, ilan üzerinden mesaj yazıp, motosikletin kendilerine ait olduğunu ve çalındığını söyledi. İhsan Y. de motosikleti evrakıyla birlikte 2 bin 750 liraya satın aldığını belirterek, çalıntı olduğunu bilmediğini ve gelip alabileceklerini söyledi. Polis ekipleri, devreye girerken, İhsan Y'deki motosiklete el konuldu. 

YÜZLERİ GÜLDÜ

Bilir çiftçi Karapınar'a gidip, elektrikli motosikletlerini teslim aldı. Çiftin mutluluğu objektife böyle yansıdı.

konyada-engelli-ciftin-elektrikli-motosikleti-aldiklari-gun-calindi-simdi-yuzleri-guluyor-001.jpg

“ALLAH’TAN KORKMUYOR OLMALILAR”

Elektrikli motosikletlerinin aldıkları gün çalındığını belirten Havva Nur Bilir, ''Bu bir insanlık ayıbıdır. Engelli bir vatandaşın aracına el uzatan kişi ya da kişiler Allah'tan korkmuyor olmalılar. Zor şartlarda aldığımız aracımızı aldığımız günün gecesinde evimizin önünden çalındı. Aynı gün Karapınar'da İhsan Y. isimli kişiye satıldı. Motosikletimizi Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden teslim aldık'' dedi. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polisin, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

konyada-engelli-ciftin-elektrikli-motosikleti-aldiklari-gun-calindi-simdi-yuzleri-guluyor.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.