Temizlik işçisini duygulandıran sürpriz: Ekranda ailesini görünce şoke oldu

Rize Belediyesi temizlik personeli İsmail Yılmaz’a 52. doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yaşatıldı. Görüntüler izleyenleri de duygulandırdı.

Temizlik işçisini duygulandıran sürpriz: Ekranda ailesini görünce şoke oldu

Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli İsmail Yılmaz, sorumluluk bölgesi Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda çalışırken bir anda kızı Aydanur’un sesini duydu.

Parkta bulunan dev ekrana gözü ilişen Yılmaz, kızının videosunu görü. Yılmaz, kızının kendisine videoda, “Merhaba babacığım. Nasılsın? Bugün senin doğum günün. İyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz. Seninle olmaktan, senin kızın olmaktan çok mutluluk duyuyorum. İyi ki varsın, seni çok seviyorum, seni çok öpüyorum” diye seslendiğini gördü.

temizlik-iscisini-duygulandiran-surpriz-ekranda-ailesini-gorunce-soke-oldu-002.jpg

Yılmaz, ardından da hayat arkadaşı olan eşi Hatice Yılmaz’ın, “İyi ki doğdun İsmail Bey. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllarımız olsun. Seni seviyoruz, iyi ki varsın” ifadelerini duydu. İlk etapta ekranı arkasına alarak öz çekim yapan İsmail Yılmaz, ardından duygulanarak ellerini ve başını yol kenarındaki tırabzanlara dayadı. Babasına elindeki pasta ile hızlı adımlarla ilerleyen kızı, babasının duygulandığını görünce ‘Ağlıyor’ diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

“BU YAŞIMA KADAR BÖYLE BİR DUYGUYU HİÇ YAŞAMADIM”

Böyle bir sürprizi beklemediğini ve ilk kez böyle bir duygu yaşadığını dile getiren İsmail Yılmaz, “Gerçekten büyük bir sürpriz oldu. Ben de hiç beklemiyordum. Bütün arkadaşlar benim için böyle bir sürpriz hazırlamış. Ben 52 yaşındayım. Bu yaşıma kadar böyle bir duyguyu, böyle bir anı hiç yaşamadım. Çekim yapmışlar, program hazırlamışlar. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

temizlik-iscisini-duygulandiran-surpriz-ekranda-ailesini-gorunce-soke-oldu.jpg

“HAYAL ALEMİNDE MİYİM DİYE DÜŞÜNDÜM”

Kızının sesini monitörden duyduğunda şok olduğunu söyleyen Yılmaz, “Özellikle kızımın konuşması beni çok duygulandırdı. Zaten monitörde kızımı gördüğümde şoke oldum. Hayal aleminde miyim diye düşündüm. Yığıldım kaldım yani” ifadelerini kullandı.

temizlik-iscisini-duygulandiran-surpriz-ekranda-ailesini-gorunce-soke-oldu-003.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.