Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Ayrıl da gel Konyaspor…

Ayrıl da gel Konyaspor…

Konyaspor Bakan Kurum’un son dakika sürprizine son dakika gölüyle sürpriz yaptı.

Bakan Murat Kurum Konya’ya da Konyaspor’a da sürpriz yaptı. Bakanın Konya için ne resmi ne de özel bir programı görünüyordu.  O sürpriz yaparak kritik Antalya maçında stadyumdaki yerini aldı.

Maça her iki takım da kontrollü başladı. Soğuk havaya rağmen seyircinin maça ilgisi fena değildi. Ancak 100’üncü yılına Avrupa hedefi koyan bir takımın maçları daha fazla seyirci ile oynanmalı diye düşünüyorum.

Bana sorarsanız maçın en önemli kırılma noktalarından biri 22.dakikada kalemizde gördüğümüz tehlike idi. Doğukan’ın pasını Bünyamin Balcı kaleye yönlendirdi, Sehic’ten sekerek yükseklik kazanan topu Skubic dışarı attı.  O top dışarı çıkmasaydı maçın kaderi değişebilirdi.

36. dakikada ise benzer başarıyı rakip takımın kalecisi Boffın gösterdi. Serdar Gürler’in kafa vuruşunu iki hamlede önleyen Boffin, maçın ilk yarısının berabere bitmesinde aktif rol oynadı.

İkinci yarıda oyunun hakimi bizdik ama 90 dakika boyunca sonuca gidemedik. İlhan Hoca’nın da dediği gibi maç 90 dakikadaki haliyle sonlansaydı üzülürdük. Çünkü maçın hakkı beraberlik değildi.

90 dakika boyunca başaramadığımızı uzatma dakikalarında başardık. Skubic’in tac atışından ceza sahasına gönderdiği top Antalya defansından sekerek Endri Çekiçi’nin önüne düştü. Çekiçi haftanın en çekici vuruşlarından birini yaparak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamızı sağladı. Tebrikler.

Konyaspor iyi oynuyor. Sadece sonuç değil oynanan oyun da keyif veriyor. Keyifli galibiyetler bizi hedefimize daha da yaklaştırıyor. Bugün Hatay’ın Trabzon deplasmanında kaybetmesi bizim işimize yaradı. Liderin 9 puan gerisinde, üçüncü sıradaki Hatay’ın 4 puan önündeyiz. Çarşamba günü Hatay’ı deplasmanda devirebilirsek künefe keyfi yapacağız.

Çarşambanın sloganı belli.  ‘Ayrıl da gel Konyaspor’

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Demir Özkara Arşivi