Halis Demir Özkara

Halis Demir Özkara

Bu hocaya daha ne kadar katlanacağız?

Bu hocaya daha ne kadar katlanacağız?

Antalyaspor’u yememek için hiçbir neden yoktu. Tek bir neden varsa o da teknik direktörün oyunu okuyamaması. Zaten maç sonu açıklamalarından da kendisi bunu itiraf ediyor.

Stanojevic diyor ki; “ İlk yarıda yediğimiz gol ve evimizdeki beraberlikten mutlu değiliz. Sonucun farklı olmasını dilerdik. İlk yarı Antalya oyunda topun hakimiyetini almıştı, bu yüzden iki forvetimi çıkarıp Pozuelo’yu oyuna aldım.”

Yani demek istiyor ki, golü yedikten sonra beraberliğe razı oldum. Haksız da değil. Futbolda bir kural var. Yenemeyeceksen yenilmeyeceksin. Maalesef Stanojevic’in tüm bildiği bu. Kendi sahamız, kendi seyircimiz önünde yenilmemeye oynuyoruz artık.

STanojevic meseleyi anlamış. Daha fazla Konyaspor’da kalabilmenin yolu bu. Nasıl olsa düşme tehlikesi yok. Nasıl olsa Hatayspor’un deprem nedeni ile ligden çekilmesi nedeni ile 3 puanı aldık. Nasıl olsa haftaya da ayı şekilde Gaziante’ten te 3 puan alacağız. Üstelik her iki maçta gol hanemize 6 gol da yazılacak.  Eeee Galatasaray’ı da yendik. Sıralamada yerimiz değişmiyor avantadan aldığımız puanlar nedeni ile. Daha ne olsun.

Daha ne olsun. Maalesef hocanın da yönetimin de şimdilik taktiği bu. Futbol, galibiyet, güzel oyun, seyirci, heyecan… Hak getire. Şimdi sırası mı bunların…

Seyircide umut da kalmadı, heyecan da… Stada gelen seyirciden belli olmuyor mu? Başka bir takım olsa anlarım seyirci sayısını. Ancak rakip Antalyaspor.  Antalya maçları Konya’da farklı olur. Bir Anadolu derbisidir adeta. Ama Stanojevic nereden bilsin….

Bir bir eriyoruz. Ne böyle maç olur, ne böyle oyun. Ben sıralamada bu kadar rahat olduğumuz bir zamanda böyle sonuçların alındığı başka bir dönem hatırlamıyorum.  Hiçbir hazırlık yapmayıp futbolculara ‘aslanlarım çıkın kafanıza göre oynayın’ desen bundan dana iyi sonuçlar alırız.

Bu hafta dinleniyoruz. Sonraki haftaya Adana Demirspor geliyor. O maça da bakıp göreceğiz. Biz mi haklıyız, hoca ve yönetim mi?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Halis Demir Özkara Arşivi