Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI

HEP DESTEK TAM DESTEK ZAMANI

Konyaspor Selçuklu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda baştan sona heyecanlı bir karşılaşmanın son saniyelerinde bulduğu basketle Kocaeli B.Şehir Kâğıtspor’u 81-79 mağlup etmeyi başardı. Zorlandığı karşılaşmada oyuncuların rakibini fazla önemsemediği izlenimi oluştu bende. Ancak pabucun pahalı olduğunu son periyodda anlayan yeşil beyazlılar, alıştığımız sert savunma ve hücum-defans ribauntlarında daha dikkatli olmaları sayesinde, gitti denilen maçı kurtarmayı bildi. Kadro yapısı birbirine uyumlu, ne yaptığını bilen, en önemlisi yerli oyunculardan verim alması bu sezon için umut vadediyor. Terkar BSL. de yer alabilmek için konuşmak henüz çok erken, ama bir yada iki takviye ile bu takım bence iş yapar. Özellikle Konyaspor yönetiminden bağımsız olması bence avantaj. Bağımsız derken yanlış anlamayın yönetimin Basketbol şubesini gözden çıkarmış olmasından bahsediyorum. Takımlar henüz birbirlerini tanıma haftalarını yaşıyorlar bu nedenle sürpriz sonuçlar çıkıyor olabilir. Ama artık bundan sonra Konyaspor’un ipleri eline alması gerekiyor. Dedim ya bir yada iki takviye ile bu sezonda bu takım iş yapar. Destek olunması gereken sezon tamda bu sezon.

Salonu her zaman doldurmak bu takıma destek olmak demek, inanın geçen seneki maçlardan daha zevkli ve seyir zevki yüksek, heyecan dolu olacağını düşündüğüm bir sezon demektir bana göre.

Sırada 6 Kasım’da oynayacağımız Ormanspor karşılaşması var. Rakip takımın geçen sezonu mumla arayan bir görüntüsü var. Ama basketbol öyle bir oyun ki hangi takımın ne yapacağı belli olmaz. Bakmışınız iyi olmayan bir görüntüsü olan Ormanspor Konyaspor’u mağlup edebilir, ya da Konyaspor Omanspor’u deplasmanda averaj yapacak kadar farklı mağlup edebilir.

Benim hassas noktam yerli oyuncuların yabancılara verdiği ve vereceği desteğin sezon sonuna kadar aynen devam etmesi. Birçok kişi bu takım orta sıralarda bitirir, bazılarına göre düşer gibi düşünüyorlar. Ama ben inanıyorum ki, bu takım bu sezon tekrar süper Lig’e bir şekilde dönecektir. Ama şampiyon olarak, ama play-off lardan.

Bu nedenle yönetimin vermediği ancak bizim her zaman dile getirdiğimiz hep destek tam destek zamanındayız.

Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Sınığ Arşivi