Ramazan Danış

Ramazan Danış

YUKARIDA ALLAH VAR YALANDAN KORKARIM

YUKARIDA ALLAH VAR YALANDAN KORKARIM

Başkanlık sisteminin ülkemize kazandırdığı en büyük yenilik genç kardeşlerimizin siyasette yer almaları oldu. Onlardan biri de Konya Milletvekilimiz Selman ÖZBOYACI.

Konya Milletvekilimiz Selman ÖZBOYACI’yı izlerken gurur duymanın  yanında benim adımı kullanarak sahtekarlık ve dolandırıcılık peşinde olan birinin hikayesini anlatacağım bu yazımda…

Yine bir akşam açık oturumda karşıma çıkınca Selman ÖZBOYACI toprağın tevazusunu ikramda saklar diyen Ahi Evran gibi ikram edasında cevaplıyor soruları.

Kimi siyasetçiler de fidan yaş da şehit olmayı göze almış Mehmetçikleri görmezden gelip bunlar çocuk memleket mi teslim edilir diye küçümseyip alay ettiler. Onların güvendikleri ve sırtlarını yasladıklarını Süleyman SOYLU’nun Hakan FİDAN’ın TSK’nın arslanları sarı torbalı pakete sarınca kargonun kapısına koştuklarına da biz şahidiz. Görmedim duymadım diyemem yukarıda Allah var yalandan korkarım.

ÖZBOYACI ailesini bilmeyen yoktur. “Bir sağdan, bir soldan astık” diyenin yasaklı yıllarında Ziya ÖZBOYACI abimizi babam ile Anavatan Partisi Konya İl Teşkilatını kurduklarında tanımıştım. Her dönemde memleket hayrına taşın altına elini koyduklarına da şahitlik ettik. İnkar edersem yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Ben de kendi yaşımdaki tüm ÖZBOYACILAR ile ya aynı okullar da ya da aynı siyasi ortam da arkadaşlıklara sahiptik. Vekilimizle arkadaşlık etmedim yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Selman ÖZBOYACI vekilimiz ile de bizatihi seçim sathı mahallin de tanıştık. Ben de ki aşırı özgüven hastalığının neticesi mi desem her bölgeyi ziyaret etme çabasından acelemi ettim bilmiyorum Selman ÖZBOYACI ismini zikrediyorum diye sehven aileden arkadaşım olan Yasin ÖZBOYACI ismini söyledi dilim. Sayın vekil kürsüye gelince hatamı ince bir espri ile düzeltti. Kabalık etti diyemem yukarıda Allah var yalandan korkarım.

ÖZBOYACI ailesi sarraf onu biliyoruz da peki genç delikanlı olmasına rağmen beni incitmeden hatamı düzelten konuşması ile hitap ettiği halkın güvenini kazanan adayı Reis nasıl tespit etti? Reis mücevherciliği nerden öğrendi de bu pırlantadan daha değerli genci bulup bizim vekilimiz yaptı? diye zihnimden geçirmedim diyemem yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Seçim sürecinde Genel Merkez Gençlik Kollarındaki görevinden bahsederek aday adayımız diye tanıttığım Selman ÖZBOYACI’yı seçim gecesi Konya Milletvekilimiz diye takdim etmekte bana nasip oldu. Arkadaşımın kardeşi gururlandırdı bizi yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Seçim sonrası halkın arasına giren bu gencin güven veren yüzünü gören herkesin sevdiğini fark ettik büyükle büyük küçükle küçük olduğunu gördük. İçten ve samimi idi yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Sabah Konya’nın uzak bir ilçesinde dert dinlediğinin haberini izlerken yerel kanalda, bakmışız diğer kanalda canlı yayında ertesi gün bir Avrupa ülkesinde gördüğümde Rabbim nazardan korusun diye dua ettiğimi saklamam yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Bir gazetede spor tesisi açılışında kaleye gol atarken yapılmış haberini okurken akşamına G20 için Arjantin de reisin yanında uçakta olduğunu gördüm yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Sosyal medyanın birinde KYK yurtlarını incelerken öğrencilerin isteklerini bırak not etmeyi  hemen oracıkta Önder’i arayıp talimatlandırdığını duydu kulaklarım yukarıda Allah var yalandan korkarım.

 Rahmetli Halit OFLAZ başkana lazım olan plazma vb tüm tedavi sürecini takip etti ve sağlık bakanlığını seferber ettiğini bende ailede yaşayarak gördük yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Ekonomik krizde muhalefet halkın içine çıkında görelim diye meydan okuduğunda muhalefete cevabı halkın içinden göstere göstere verirken tokalaşmak için milletin sıraya girdiğini izlettirmedi diyemem yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Selman Vekilden hakem olmaz çünkü futbolcuların oynayacak yerleri kalmaz, Konya gibi geniş bir arazide ayak basmadık yer bırakmayan sahada bırakır diyemem yukarıda Allah var yalandan korkarım…

Şimdi sıra geldi beklediğiniz açıklamaya…

Selman ÖZBOYACI vekilimin başarıları çalışmalarından bahsetmek isterdim ama zamanım yok. Direk konuya gireyim… Çok ağır hasta olduğum bir gün.

Sahtekar diye bilinen bir vatandaş arar… Sayın Vekilim benim şu işim var sizden başkasına güvenmiyorum falan filandan sonra vekilimin babadan gelen sarraflık mesleğinden olsa gerek bu kişinin sahtekar biri olduğunu anlayıp  Numaramı kimden aldınız? Diye sıkıştırdıkça... Şundan, Kim dedin? Bundan. Kim dedin? ondan.. neyse benim de adımı söylemiş ve eklemiş benim ağzımdan “Selman ÖZBOYACI’nın numarasını benim verdiği mi söylemeyin 0 533…..’’ demişim.

Sayın vekilim de beni arayıp sahtekarla ilgili bilgim olmadığını öğrenince aynı incelik ve naiflikle, “Senin bana birini nasıl gönderdiğini senin hatırının da  SELAMININ da ne kadar kıymetli olduğunu bilse idi böyle demezdi onun için bilgilendirmek istedim diye aradım.” dedi

Benim HATIRIMI Selamımın HATIRINI bana tüm beyefendiliği ile hissettiren Selman ÖZBOYACI’ya meclisin her yeni dönemde bastığı kataloglarda KONYA MİLLETVEKİLİ SELMAN ÖZBOYACI diye yazsın ÖNDER KARDEŞİMİ DE danışmanı yapsın hep diye dua ettim çünkü yukarıda Allah var yalandan korkarım.

Bu yazımı da Sayın vekilimin iadeyi ziyaret sayması HATIRININ olmasıdır yukarı da Allah var yalandan korkarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ramazan Danış Arşivi