Konya’daki ölümlü U dönüşü kazası kamerada

Konya Akyokuş’ta geçtiğimiz gün minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 48 yaşındaki Yakup Bütün hayatını kaybetmişti. U dönüşü sırasında yaşanan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’daki ölümlü U dönüşü kazası kamerada

Geçtiğimiz Pazartesi günü Konya - Beyşehir kara yolu Akyokuş yakınlarında meydana gelen kazada otomobil ile minibüs çarpışmış, Yakup Bütün hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı. Kazaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı, güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

U DÖNÜŞÜ YAPMAK İSTEYEN MİNİBÜSE OTOMOBİL ÇAPTI

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; 2 gün önce 54 yaşındaki Mustafa Huğlu yönetimindeki 64 FS 591 plakalı otomobil, U dönüşü yapmak isteyen 48 yaşındaki Yakup Bütün idaresindeki 42 VP 898 plakalı minibüs ile çarpıştı.

konyadaki-olumlu-u-donusu-kazasi-kamerada.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada minibüsün altında kalan Yakup Bütün olay yerinde can verdi, 53 yaşındaki Akif Yücetaş ile otomobilin sürücüsü Mustafa Huğlu ve eşi 55 yaşındaki Emine Huğlu yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

konyadaki-olumlu-u-donusu-kazasi-kamerada-001.jpg

TOPRAĞA VERİLDİ

Hastanedeki işlemlerin ardından Yakup Bütün’ün cenazesi ailesine teslim edildi. Bütün Selçuklu ilçesine bağlı Tepekent Mahallesi’nde dualarla toprağa verildi.

konyadaki-olumlu-u-donusu-kazasi-kamerada-004.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Kazaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı, olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, minibüsün sağ şeritte yavaşladığı, birkaç araç geçtikten sonra U dönüşü yapmak için manevra yaptığı, bu sırada arkadan gelen otomobilin minibüse çarptığı, savrulan minibüsün devrildiği anlar yer alıyor.

Kaza anı görüntüleri...

Konya Akyokuş’ta U dönüşü kazası: Yakup Bütün hayatını kaybetti

Konya Akyokuş’ta U dönüşü kazası: Yakup Bütün hayatını kaybetti

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.