Kadir Şeker’in öldürdüğü Özgür Duran’ın ailesi yeni bir iddiayla gündemde

Kadir Şeker’in ölümüne sebep olduğu Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, bu kez farklı bir iddiasıyla gündemde. Dalkılınç, Şeker’in kurtarmak istediği Ayşe Dırla’nın kız kardeşi tarafından darp edildiğini öne sürdü ve polise şikayette bulundu.

Kadir Şeker’in öldürdüğü Özgür Duran’ın ailesi yeni bir iddiayla gündemde

Sabah'ın haberine göre; olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesinde yaşandı. Oğluna yemek götürmek için evden çıkan Mübeyyen Güner Dalkılınç, Kadir Şeker hakkında yürütülen ve takipsizlik kararı verilen 'kiralık katil' soruşturmasında adı geçen Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla ile sokak üzerinde karşılaştı.

kadir-sekerin-oldurdugu-ozgur-duranin-ailesi-yeni-bir-iddiayla-gundemde-002.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDU

Dalkılınç'ın önünü kesen Dırla, tehdit ettiği Dalkılınç'ı dövdü. Hastaneden darp raporu alan Mübeyyen Güner Dalkılınç, emniyete giderek Figen Dırla'dan şikayetçi oldu. Dırla hakkında kasten yaralama ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı.

kadir-sekerin-oldurdugu-ozgur-duranin-ailesi-yeni-bir-iddiayla-gundemde.jpg

"SOKAKTA GÖRÜNCE SALDIRMAYA BAŞLADI"

Mübeyyen Güner Dalkılınç, şu iddiaları ortaya attı:

“Sokakta oğlumu ararken karşıma 1 kilo uyuşturucu ile yakalanıp, tutuklanan Ayşe Dırla'nın kardeşi Figen çıktı. Kendisini 1 yıldır görmemiştim. Bir anda bana saldırmaya başladı. Bana, ‘Oğlun gibi seni de öldürsek ne yazar?’ dedi ve yakamdan tuttu bana kafa attı. Tokamı kırıp, saçımı yoldu. Hakaret ve tehditlerde bulundu. Ben yine de bu işin peşini bırakmayacağım. Bunların korktuğu bir şey var ki bize saldırıyorlar. Açıkça oğlunu biz öldürttük diyor. Kadir Şeker'i biz tuttuk der gibi itiraf ediyorlar. Devletimiz bu işin peşini bırakmasın. Biz Ayşe Dırla'nın uyuşturucu satıcısı olduğunu hep söyledik. Figen Dırla denilen kadında oğlumun morgta çekilen fotoğrafını oğlum Remzi'ye attı. Sorduğumuzda ‘Bana fotoğrafı çekip attılar ben de Remzi'ye attım’ dedi. Fotoğrafı çekip atan bulunsun istiyoruz. Bu konuda devletimizden yardım bekliyoruz. Açıkça beni öldürmekle tehdit ediyorlar. Oğlumdan sonra benim de canıma göz diktiler. Kadına şiddete karşı hem kadın derneklerini hem de vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyorum.”

kadir-sekerin-oldurdugu-ozgur-duranin-ailesi-yeni-bir-iddiayla-gundemde-001.jpg

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKMIŞTI

Konya’da parkta şiddet gören kadını kurtarmak isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ı öldürdüğü gerekçesiyle 12 buçuk yıl hapse mahkum edilen Kadir Şeker hakkındaki, “kiralık katil” soruşturmasında takipsizlik kararı verilmişti.

KADİR ŞEKER DOSYASI YENİDEN İSTİNAF MAHKEMESİNDE

Bu arada Kadir Şeker’in dosyası usuldeki eksiklerinin tamamlanmasının ardından yeniden istinaf mahkemesine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.