Kızını döven kayınpederini öldürmüştü! Zanlı gelin adliyede

Kastamonu'da, 12 yaşındaki kızını dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı kayınpederini av tüfeğiyle vurarak öldüren 4 çocuk annesi kadın, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Babası ölen, eşi gözaltına alınan adam, büyük üzüntü yaşadı.

Kızını döven kayınpederini öldürmüştü! Zanlı gelin adliyede

Dün akşam saatlerinde Cide ilçesine bağlı Yıldızalan köyünde yaşanan olayda, iddiaya göre; evli oğlu Bayram O. ile birlikte aynı evde yaşayan Mevlüt O. (70), ekili bahçeye büyükbaş hayvanı soktuğu gerekçesiyle torununu dövdü. Fati O, akşam eve geldiğinde kızının durumu anlatması üzerine kayınpederi Mevlüt O. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fati O, evde bulunan av tüfeği ile kayınpederine ateş açtı. İhbar üzerine köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Mevlüt O'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Fati O, jandarma tarafından gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Fati O’nun jandarmadaki ifadesinde, kayınpederi ile çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle tartıştığını, korkutmak için av tüfeğini doğrulttuğunu, olaydan pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Fati O, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayda babası ölen, eşi de gözaltına alınan Bayram O, "Olay babamın kızımı dövmesi ile başlıyor. Akşam eşim eve geldiğinde kızım durumu anlatıyor. Eşim de o sinirle silahlı alıyor. Babam da 'hadi vur' diyor. O anda olay oluyor. Eşim 'çok pişmanım, böyle bir şey olsun istemezdim' diyor. 4 çocuk var. Şu an perişanım. Olayı oğlum anlatınca ben de şok oldum. Hanımım böyle biri değildi" dedi.

kizini-doven-kayinpederini-oldurmustu-zanli-gelin-adliyede.jpg

Gelini tarafından öldürülen Mevlüt O'un cenazesi aynı köyde toprağa verildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.