Konya’daki levyeli saldırganın ifadesi ortaya çıktı! Kendini böyle savunmuş

Konya’da selektör yaparak yol isteyen sürücünün aracında levye ile hasar oluşturan Arif Nafiz T. (29), dün, tutuklanmıştı. Şüphelinin, ifadesinde, "Selektör yapınca sinirlendim. Aracı durdurup aşağı indim. Gerisini de hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Konya’daki levyeli saldırganın ifadesi ortaya çıktı! Kendini böyle savunmuş

Olay, önceki gün merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre; O.K, otomobiliyle sol şeritte ilerlediği sırada selektör yaparak, önündeki 42 P 4242 plakalı aracın sürücüsünden yol istedi.

olay-6.jpg

Öndeki otomobilin sürücüsü Arif Nafiz T, camdan elini uzatıp çeşitli hareketler yaptıktan sonra aracını yol ortasında durdurdu. 

Yol isteyen O.K'nin yanına gelip, önce küfretti ardından da aracından aldığı levyeyle O.K'nin otomobiline vurdu.

O.K. "İleride polis var" diyerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıya uğrayan O.K, daha sonra araç kamerasının kaydettiği görüntülerle polis merkezine gidip sürücü hakkında şikayette bulundu.

TUTUKLANDI, EHLİYETİNE EL KONULDU, CEZA YAZILDI

Polis tarafından gözaltına alınan Arif Nafiz T, 'mala zarar vermek' ve 'kara ulaşım aracını alıkoyma' suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheliye ayrıca 'tehlikeli şerit değiştirmek' ve 'trafik güvenliği ile ilgili kurallara uymamak' suçundan 420 lira idari para cezası uygulandı, ehliyetine de el konuldu.

olay-1.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Arif Nafiz T’nin, kendini savunduğu ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan şüphelinin ifadesinde, "Benim psikolojik rahatsızlığım var. Daha önce tedavi gördüm ama raporum yok. Olay günü de selektör yaptı, sağa geçip yol veremedim. Yine selektör yapınca sinirlendim. Aracı durdurup aşağı indim, gerisini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.  

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.