Adıyaman Belediyesi burs başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Adıyaman Belediyesi, üniversite sınavında ilk 50 bin başarı sıralamasına giren öğrencilere bir kereliğine mahsus nakdi yardım yapacak. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte Adıyaman Belediyesi burs başvuru formu ve ayrıntılar.

Adıyaman Belediyesi burs başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğrencilere eğitim desteği vereceklerini duyurdu.

2024 ADIYAMAN BELEDİYESİ NE BURS MİKTARI NE KADAR?

Başkan Tutdere, “Belediye meclisimizde aldığımız kararla, İlk 10 bin başarı sıralamasına giren öğrencilere 12 bin TL, 11 bin ile 20 bin arasında yer alanlara 8 bin TL, 21 bin ile 30 bin arasındaki öğrencilere 6 bin TL ve 31 bin ile 50 bin arasındaki gençlere ise 4 bin TL yol ve kayıt desteği sunacağız. Gençlerimize her zaman destek olacağımızı söylemiştik. Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz ve bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz.” dedi.

ADIYAMAN BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ ŞARTLARI NELER?

Üniversiteyi bu yıl (2024) kazanmış olmaları gerekmektedir. Kazandığı üniversiteye bu yıl (2024) kayıt yapmış olmaları şarttır. Örgün eğitim veren üniversitelere kayıt olmuş olmaları (Açık Öğretim hariç) gerekmektedir. Merkez ilçe ve merkeze bağlı köylerde ikamet etmeleri zorunludur.

adiyaman-belediyesi-burs-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpg

2024 ADIYAMAN BELEDİYESİ BURS BAŞVURU FORMU

Adıyaman Belediyesi eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 9-30 Eylül tarihleri arasında aşağıdaki linkten yapabilecek.

ADIYAMAN BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE KAZANANLARA BURS BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYIN

adiyaman-belediyesi-burs-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpeg

adiyaman-belediyesi-burs-basvurusu-2024-tikla-basvur-001.jpeg

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.