Çumra’ya 8 derslikli okul kazandırılıyor! Temel törenle atıldı

Konya’nın Çumra ilçesine yaptırılacak 8 derslikli Kamil Türk İlk ve Ortaokulu’nun temeli törenle atıldı. Törene Vali Cüneyit Orhan Toprak da katıldı.

Çumra’ya 8 derslikli okul kazandırılıyor! Temel törenle atıldı

Eğitime % 100 Destek Kampanyası çerçevesinde hayırsever Kamil Türk tarafından Çumra İlçesi Türkmenkarahüyük Mahallesinde yapılacak olan 8 derslikli okul binasının temel atma töreni yapıldı. 

Törene Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da katıldı. Toprak, yaptığı konuşmada, 10 Eylül’de protokolünü imzaladıkları 8 derslikli okul binası için bir ay gibi kısa bir sürede temel atma aşamasına gelindiği için hayırsever Türk ailesine teşekkür etti.  

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz da, Haziran ayı içerisinde okul ile ilgili ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği Kamil Türk ile birlikte hareket ederek okulun temeli atılacak seviyeye getirildiğini dile getirdi. 

Oflaz, “Çumra’mıza yeni bir eğitim yuvası kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim açılışını yapmayı da nasip etsin. Çocuklarımıza yapacağımız bu tür yatırımlar inşallah geleceğe daha ümitli bir şekilde bakmamıza sebep olacak” dedi. 

Daha sonra 8 derslikli Kamil Türk İlk ve Ortaokulu binasının temeli dualarla atıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.