Konya Teknik'te yeni uygulama ve araştırma merkezi

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) bünyesinde yaygın eğitim çalışmalarının yer alacağı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) kuruldu. 

Konya Teknik'te yeni uygulama ve araştırma merkezi

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜNSEM) 19 Haziran 2019 tarihli 30806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik hükümlerine uygun olarak KTÜNSEM yönergesi üniversite senatosu tarafından onaylandı. Müdür ve Müdür Yardımcısı atamalarının ardından yönetim kurulunun da oluşturulduğu KTÜNSEM eğitim faaliyetlerine başlıyor. 

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARINA YÖNELİK EĞİTİM VERİLECEK 

Konya Teknik Üniversitesi, nitelikli ve deneyimli öğretim kadrosuyla; önlisans, lisans ve lisansüstü programları desteklemekle birlikte bu programlar dışında kalan alanlarda bireylerin kariyer gelişimlerine imkân sağlayan ve potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak amacıyla kurulan KTÜNSEM, öncelikle bölgenin ve Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacak, çağın ve toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, yüksek kalite standartlarında eğitim ve sertifika programları düzenlemek, kişisel ve toplumsal gelişime öncülük etmek misyonuyla eğitimler düzenleyecek. KTÜNSEM’in kurulmasıyla ayrıca kariyerine yön vermek isteyen bireylere eğitimler verilerek kamu ve özel sektörün ihtiyaçlarını da gözeten, faaliyet gösterdiği bölgede öncü ve lider bir konuma gelmek hedefleniyor.

EĞİTİMLER SONUNDA KURSİYERLERE SERTİFİKA VE KATILIM BELGESİ 

Bin 650 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 2 bin 150 metrekarelik Konya Teknik Üniversitesi Ek Hizmet Binasında (Eski Gazi İlkokulu) hizmet verecek olan KTÜNSEM’de başta teknik alanlarda olmak üzere pek çok farklı eğitimler yürütülecek. Konya Teknik Üniversitesi bünyesindeki uzman öğretim kadrosu tarafından verilecek eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika ve katılım belgesi takdim edilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.