Konya'da yüz yüze eğitimin ilk günü

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde Karatay Gazi Osman Paşa Anaokulunu ziyaret etti.

Konya'da yüz yüze eğitimin ilk günü

2020-2021 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi bugün başladı. Bağımsız anaokulları, özel eğitim okulları ile köy ve benzeri yerleşim yerlerindeki tüm ilkokul ve ortaokullarda kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçildi.

4-10.jpg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, ikinci dönemin ilk gününde Karatay Gazi Osman Paşa Anaokulunu ziyaret etti. Büyük ve Parlar, ziyaret sırasında öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet ederek “umudun el izi” isimli etkinliğe katıldı.

5-8.jpg

Daha sonra Karatay Özel Eğitim Uygulama Okulu avlusunda yer alan “Tarım Atölyesi” sera alanını gezen protokol, yetiştirilen ürünler hakkında bilgi aldı.

10.jpg

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Sakarya ve Mustafa Kurt ile Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da hazır bulundu.

17.jpg

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ikinci dönemin ilk günü vesilesiyle yaptığı açıklamada okullarda hijyen kuralları başta olmak üzere gerekli tüm düzenlemelerin yapıldığını belirterek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.