Konyaspor’da sağ bek bilmecesi! İlhan Palut’un önünde 2 seçenek var
Amedspor maçına hazırlanan Konyaspor’da sakatlığı bulunan Uğurcan Yazğılı, 8. hafta mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik Direktör İlhan Palut, sağ bek pozisyonunda Ahmet Oğuz ile Yhoan Andzouana arasında tercih yapacak.
TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Diyarbakır’da oynanacak mücadele öncesinde yeşil-beyazlı ekipte savunmanın sağ tarafında kimin görev alacağı merak konusu oldu.
Uğurcan Yazğılı’nın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak olması, bu bölgede alternatif arayışını beraberinde getirdi. Teknik Direktör İlhan Palut’un önünde ise iki seçenek bulunuyor.
AHMET OĞUZ İLK MAÇINI BEKLİYOR
Konyaspor’da sağ bek pozisyonu için Ahmet Oğuz ve Yhoan Andzouana öne çıkıyor. Palut’un tercihini hangi oyuncudan yana kullanacağı, merak konusu oldu.
Sezon başında yeniden Konyaspor kadrosuna katılan Ahmet Oğuz, henüz bu sezon resmi maçlarda süre alamadı. Tecrübeli futbolcu, görev verilmesi halinde Amedspor karşısında forma şansı bulabilecek.

ANDZOUANA’NIN MAÇ TECRÜBESİ ÖNE ÇIKIYOR
Kongolu futbolcu Yhoan Andzouana ise sezon içerisinde forma şansı bulan isimler arasında yer aldı. Bu sezon 5 karşılaşmada görev yapan Andzouana, Rizespor, Fenerbahçe, Kocaelispor ve Erzurumspor maçlarında 90 dakika sahada kaldı. Trabzonspor mücadelesinde ise 13 dakika süre aldı.
Palut’un, Uğurcan’ın yokluğunda sağ bekte Ahmet Oğuz’a mı yoksa Andzouana’ya mı görev vereceği Amedspor maçı öncesinde netlik kazanacak.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.