Konya'daki tüm resmi okullar 'Okulum Temiz' belgesi almaya hak kazandı

Konya’da eğitim öğretim hizmeti veren tüm resmi okullar gerekli şartları yerine getirerek “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazandı.

Konya'daki tüm resmi okullar 'Okulum Temiz' belgesi almaya hak kazandı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol kapsamında okullarda gerekli hijyen şartlarının geliştirilerek daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlanması amacıyla program oluşturulmuş ve bu programa uygun bir süreç izleyen okullara da “Okulum Temiz” belgesi verilmesi kararlaştırılmıştı.

KONYA'DAKİ TÜM OKULLAR BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANDI

Konya’daki tüm resmi okullar konuya yüksek bir hassasiyet göstererek eğitim kurumlarını daha hijyenik ve sağlıklı birer mekan haline getirdi.

konyadaki-tum-resmi-okullar-okulum-temiz-belgesi-almaya-hak-kazandi-1.jpg

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program dahilinde okullarda incelemelerde bulunuldu. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim hizmeti veren toplam 1.561 okul “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazandı.

Okulların belgeleri, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından Sille Tabiat Okulunda düzenlenen programla ilçe müdürlerine verildi.

konyadaki-tum-resmi-okullar-okulum-temiz-belgesi-almaya-hak-kazandi-3.jpg

Konya genelindeki tüm resmi okulların bu belgeyi almış olmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Büyük, okulların yeni eğitim yılına her konuda hazır olarak girdiğini vurguladı. Seyit Ali Büyük "Okulum Temiz" belgesi alan tüm okullara tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.