Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan Konya’ya ölçme değerlendirme talimatı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün Konyalı öğretmenlerle buluştu. Bakan Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e, ilkokul öğrencileri için de ölçme değerlendirme çalışması için talimat verdi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan Konya’ya ölçme değerlendirme talimatı

Bakan Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" çerçevesinde, bugün Konya’da görev yapan öğretmenlerle canlı yayında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün konuşmasının ardından, Bakan Selçuk söz aldı.

“BU BİR GÖNÜL MESELESİ”

Zor bir dönemde çocuklar için yaptıkları dolasıyla öğretmenlerin tamamına teşekkür eden Bakan Selçuk, “Bu bir gönül meselesi. Milli seferberlik meselesi. Çocukların akademik ihtiyaçları elbette önemli, ancak kişisel ihtiyaçları çok çok daha değerli. Velinin kendini yalnız hissetmemesi, çocuğun sahipsiz olmadığını görmesi çok önemli. Bizim desteğimiz çok çok değerli. Dünyada neler yapıldığını tek tek inceliyoruz. Belli başlı ilk 20 ülkede bizimki gibi bir EBA alt yapısı yok. Günde 3 milyondan fazla ders yapabilen bir ülkeyiz. Bütün bunlar bizim daha fazlasını istememizle ilgili.” dedi.

milli-egitim-bakani-selcuktan-konyaya-olcme-degerlendirme-talimati.jpg

KONYA’YA ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI TALİMATI

Evlerinden programa katılan öğretmenlerin birçoğu söz aldı ve çalışmalarını anlattı. Ortaokullardaki ölçme ve değerlendirme çalışmalarının anlatıldığı bölümde Bakan Selçuk, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ilkokul 1-2 ve 3. sınıflar için de aynı çalışmanın yapılması talimatını verdi.

milli-egitim-bakani-selcuktan-konyaya-olcme-degerlendirme-talimati-002.jpg

Mevlana Türbesi’nden bağlantı yapılan ve müzik grubunun birbirinden güzel eserleri seslendirdiği program, bir saatten fazla sürdü.

Programı, öğretmenlerin aileleri de takip etti.

İşte "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları - Konya" programının tamamı: 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.