MSÜ Rektörü Afyoncu’dan dikkat çeken MEB paylaşımı: Algı peşinde koşmadan…

MSÜ Rektörü Erhan Afyoncu, Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki değişim sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı, “Milli Eğitim Bakanlığına algı peşinde koşmadan, eğitim meselelerini kendine dert edinip, çözmek için uğraşacak bir bakan atandı." dedi.

MSÜ Rektörü Afyoncu’dan dikkat çeken MEB paylaşımı: Algı peşinde koşmadan…

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı görevine Ziya Selçuk’un yerine Mahmut Özer atandı.

Gündemin ilk sıralarındaki değişiklik sonrası Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

“ALGI PEŞİNDE KOŞMADAN…”

Afyoncu, paylaşımında, “Milli Eğitim Bakanlığına algı peşinde koşmadan, eğitim meselelerini kendine dert edinip, çözmek için uğraşacak bir bakan atandı. Ülkemize hayırlı olsun. Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, ÖSYM Başkanlığı ve en son olarak da Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevindeyken eğitimle ilgili önemli işlere imza attı. Bakan yardımcısı iken mesleki eğitimle ilgili gerçek manada çok doğru adımlar attı. Şimdi eğitimin bütün alanlarında meseleleri çözmek için çaba gösterecektir. Yeni bakanımızın önündeki ilk önemli icraat okulların yüz yüze eğitime başlaması. Doğru bir planlama yaparak bu işi başaracaktır.”

msu-rektoru-afyoncudan-dikkat-ceken-meb-paylasimi-algi-pesinde-kosmadan-001.jpg

 

 

Haber Dairesi

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.