Özel Esentepe Koleji YKS’ye iddialı hazırlanıyor

Yaklaşan YKS öncesinde Türkiye geneli deneme sınavlarında hem Konya hem Türkiye birincilikleri elde ederek iddiasını ortaya koyan Özel Esentepe Koleji, sınav maratonunu bireysel ve kitlesel başarılarla tamamlamak amacında.

Özel Esentepe Koleji YKS’ye iddialı hazırlanıyor

Özel Esentepe Koleji, YKS hazırlıklarında da farkını ortaya koyuyor.

Özel programlarla zorlu sınav maratonuna hazırlanan Esentepe Koleji öğrencileri sistemli ve gayretli çalışmalarının meyvelerini Türkiye geneli deneme sınavlarında almaya başladı.

Özel Dershaneler Birliği (ÖZDEBİR) tarafından yapılan Türkiye geneli YKS deneme sınavında Konya birincisi, Konya ikincisi ve Konya üçüncüsü dereceleri elde eden Özel Esentepe Koleji;  yapılan son Türkiye geneli kurumsal deneme sınavında da başarılarını taçlandırdı.

Bu sınavda da Esentepe öğrencilerinden Tuluğhan Çiloğlu Türkiye birincisi olurken Ömer Topçu  ise Türkiye 6.sı olmayı başardı. İddiasını şimdiden ortaya koyan Özel Esentepe Koleji’nde elde edilen bu başarılar hem gurur hem de motivasyon kaynağı oldu. Öğrencilerini tebrik eden okul yöneticileri, yaklaşan sınavlar öncesinde tempoyu iyice artırdıklarını ve hedeflenen başarılara ulaşmak için çalışmalara devam edeceklerine dikkat çekerek, “Hem bireysel hem de kitlesel olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarılarına ulaşacağımıza inanıyoruz. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  geçmişten bugüne verdikleri yoğun çabaların karşılığını alacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.